Jáhlové rizoto

Počet porcí2
Doba přípravy35 minut

Ingredience

Rajče1 ks
Jáhly150 g
Olivový olej15 g
Cibule50 g
Pórek1/2
Kuřecí prsa200 g
Paprika1/2
Sůl
Pepř

Postup přípravy

Cibulku nakrájíme na malé kostičky a osmažíme na oleji, potom přidáme spařené jáhly a ještě krátce restujeme. Podlijeme vodu a dusíme. Mezitím si na lžíci olivového oleje orestujeme na kostky nakrájená rajčata, papriku a na kolečka nakrájený pórek. Kuřecí plátek osolíme, opepříme a zprudka ugrilujeme. Jáhly smícháme se zeleninovou směsí, servírujeme na talíř a na zeleninové rizoto položíme plátek masa.

Komentáře k receptu

Jana
9.4.2014 20:04
Manžel tomu říká "jáhloto" :)
Odpovědět

Přidat komentář