Paštika z drůbežího masa s čočkou
Počet porcí | 2 |
Doba přípravy | 90 minut |
Ingredience
Kuřecí maso | 70 g |
Čočka | 30 g |
Cibule | 45 g |
Olej | 10 g |
Ovesné vločky | 10 g |
Bazalka | |
Majoránka | |
Mletý bobkový list | |
Tlučený hřebíček | |
Muškátový oříšek | |
Sůl | |
Postup přípravy
Přebranou čočku namočíme na půl hodiny do vody, pak slijeme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme do měkka. Ke konci varu přisolíme. Po zchladnutí čočku spolu se spařenými vločkami a vařeným masem umeleme. Přidáme na oleji do zlatova osmaženou cibulku, koření a vyšleháme. Je-li třeba, zředíme vývarem z čočky. Mažeme na chléb a podáváme.
Komentáře k receptu