Paštika z drůbežího masa s čočkou
| Počet porcí | 2 |
| Doba přípravy | 90 minut |
Ingredience
| Kuřecí maso | 70 g |
| Čočka | 30 g |
| Cibule | 45 g |
| Olej | 10 g |
| Ovesné vločky | 10 g |
| Bazalka | |
| Majoránka | |
| Mletý bobkový list | |
| Tlučený hřebíček | |
| Muškátový oříšek | |
| Sůl | |
Postup přípravy
Přebranou čočku namočíme na půl hodiny do vody, pak slijeme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme do měkka. Ke konci varu přisolíme. Po zchladnutí čočku spolu se spařenými vločkami a vařeným masem umeleme. Přidáme na oleji do zlatova osmaženou cibulku, koření a vyšleháme. Je-li třeba, zředíme vývarem z čočky. Mažeme na chléb a podáváme.
Komentáře k receptu