Paštika z drůbežího masa s čočkou

Počet porcí2
Doba přípravy90 minut

Ingredience

Kuřecí maso70 g
Čočka30 g
Cibule45 g
Olej10 g
Ovesné vločky10 g
Bazalka
Majoránka
Mletý bobkový list
Tlučený hřebíček
Muškátový oříšek
Sůl

Postup přípravy

Přebranou čočku namočíme na půl hodiny do vody, pak slijeme, zalijeme čerstvou vodou a uvaříme do měkka. Ke konci varu přisolíme. Po zchladnutí čočku spolu se spařenými vločkami a vařeným masem umeleme. Přidáme na oleji do zlatova osmaženou cibulku, koření a vyšleháme. Je-li třeba, zředíme vývarem z čočky. Mažeme na chléb a podáváme.

Komentáře k receptu

Přidat komentář